Over mij

Ik wil mij hier aan jullie voorstellen.

 

Ik ben Marjanne Buijl en woonachtig in het mooie Zeeuwse Middelburg.

Ik ben moeder van twee fantastische dochters en woon samen met mijn partner en twee hondjes.

Na jarenlang leidinggevende functies vervuld te hebben vond ik het tijd worden om al mijn ervaring uit het bedrijfsleven en mijn persoonlijk sterke karakter mijn droom te gaan realiseren.

Ik start mijn eigen onderneming.

Mijn competenties en vaardigheden komen goed van pas in mijn eigen onderneming.

Doorzettingsvermogen, grote verantwoordelijkheid, organiseren, plannen, gedreven, overtuigend, communiceer vlot, sta open voor kritiek, positief, enthousiast, leergierig, representatief , werk hard, daadkrachtig, flexibel, stressbestendig, initiatiefrijk, signaleer en handel direct, luister naar wat mensen te zeggen hebben, resultaatgericht, groot empatisch vermogen, leidinggevende capaciteiten, werk graag samen maar kan ook goed alleen mijn werk doen, hou van orde en streef naar perfectie, eerlijkheid, duidelijkheid en ondernemend, toon lef en heb een probleemoplossend vermogen.

Ik ben geen standaard weddingplanner die volgens boekjes werkt.

Ik ben Ik met een eigen open kijk op het leven zonder mensen in hokjes te plaatsen of te oordelen.

Ik luister naar wat mensen te zeggen hebben en creëer daar de mooiste ideeën uit en ga uitdagingen aan waar anderen van zeggen dat iets niet kan.

Ik vind het heerlijk om mensen te helpen en te begeleiden. Het is voor mij een uitdaging om van iets kleins iets groots neer te kunnen zetten.

Wat is mooier in het leven dan mensen te kunnen begeleiden naar 1 van de mooiste dagen in iemands leven door mijn enthousiasme en positieve kijk op het leven.

 

Mochten jullie overwegen om een Weddingplanner voor jullie bruiloft in te schakelen neem dan gerust contact op. Het gesprek verplicht jullie tot niks. Ik kom gezellig bij jullie thuis en dan kunnen we kennis maken en bekijken of ik iets voor jullie kan betekenen.