Scott & Fabiana

21 - 04 - 2017

 

 

 

Lieve Marjanne,

 

Wat een mazzel had ik, ik won een leuke prijs van Weddingplanner Zeeland Connected for life op een trouwbeurs.

 

Toen ik won wist ik nog niet dat het ook echt zo’n geweldige prijs was. Wij kregen niet alleen te maken met een geweldige ceremoniemeester. Nee wij ontmoetten een vrouw vol humor, enthousiasme en liefde. Niet alleen voor haar vak maar ook voor ons en onze situatie. En wat zijn wij blij dat wij jou hebben leren kennen.

  

Je stond direct klaar als we je nodig hadden en je hield mij rustig tijdens mijn bruiloftstress. Je dacht mee over alles! De fotolocaties, de trouwlocatie, het hotel, de jurk en al het andere. Het organiseren en plannen van een bruiloft maakte jij ineens leuk, relaxt en makkelijk. Hoewel het zeker niet makkelijk is geweest, gaf je ons het gevoel van wel.

  

Zeker in de laatste weken voor de bruiloft heb je ons enorm gesteund en geholpen. Hierdoor begonnen wij enorm rustig, relaxt en gelukkig aan onze speciale dag. En wij sloten onze dag nog gelukkiger af.

 

Wij hoefden nergens aan te denken en konden alles vol vertrouwen aan jou over laten. Het verliep voor mij zelfs beter dan gehoopt. En wij hebben echt kunnen genieten van onze dag en onze familie en vrienden. Wij hadden het niet anders gewild.

  

Onze dag was dankzij jou onvergetelijk!

 

Lieve Marjanne, BEDANKT!

  

Heel veel liefs, Scott en Fabiana