Weddingplanner Zeeland

Connected for life

heeft de diensten onderverdeeld in pakketten.

 

Zo kunnen jullie zelf bepalen welk pakket het beste bij jullie past en bij ieder pakket zijn er natuurlijk aanpassingen mogelijk.

 

Mocht je nu denken dat weddingplanners erg duur zijn en dat alleen de bemiddelde mensen zich dit kunnen veroorloven, dan heb je het echt mis!

 

In het kennismakingsgesprek luisteren wij naar jullie wensen en bekijken we samen wat jullie budget is en van daaruit gaan we bekijken wat er mogelijk is wat wij als weddingplanner of ceremoniemeester voor jullie kunnen betekenen.

Dit kan zijn van de volledige voorbereiding of een gedeeltelijke voorbereiding, maar dit kan ook zijn dat jullie de voorbereiding op jullie nemen en dat wij jullie sturen en begeleiden en met tips en ideeën jullie inzichten geven.

Dit zelfde geld als jullie alleen ons als Ceremoniemeester op jullie huwelijksdag willen inschakelen.

Dit kan volledig, maar ook gedeeltelijk of samen met een dierbare.

Zoals jullie kunnen lezen kan je alle kanten met ons op.

 

Het uitgeven van jullie gespaarde geld voor jullie trouwdag kan je ook het beste doen op basis van de ervaring van ons als weddingplanner.

Waarom, zal je je vast nu afvragen.

Omdat, wij een enorm netwerk van leveranciers in de trouwbranche hebben opgebouwd en met deze leveranciers hebben wij afspraken omtrent jullie budget.

Deze afspraken komen ten goede van jullie uitgaven en met het budget wat jullie hier besparen kan je juist de diensten van een ervaren weddingplanner weer op je budgetlijst opnemen zonder dat jullie je budget hoeven te verhogen.

Wij bewaken ook jullie budget zodat jullie financieel niet in de problemen komen.

 

Bij ieder pakket is een kennismaking gesprek en deze is gratis.

In dit gesprek kunnen we bekijken welk pakket er het beste bij jullie past.

 

Voor ieder budget word er een pakket op maat gemaakt.