Trouwen op de middenstip van de Kuip

 

Spelerstunnel De Kuip wordt eenmalig bruidssuite

 

Trouwen op de middenstip van De Kuip en de huwelijksnacht doorbrengen in de befaamde spelerstunnel van het stadion. Voor een gelukkig koppel in Nederland met een Feyenoordhart is dit weggelegd. Hoofdsponsor Opel geeft een huwelijksfeest weg met alles erop en eraan.

 

Het verliefde stel krijgt van de sponsor namelijk de ringen, de taart, de bruidsjurk, trouwpak en vervoer aangeboden. De trouwceremonie wordt gehouden op de middenstip van het stadion, waar de bijzondere ambtenaar van de burgerlijke stand het huwelijk officieel sluit. Daarna wordt er in het stadion doorgefeest tot de late uurtjes. Het koppel verlaat De Kuip niet, want in de spelerstunnel wordt een ware bruidssuite gecreëerd om de huwelijksnacht door te brengen.

 

Koppels die interesse hebben, moeten wel snel zijn. De bruiloft moet namelijk op 11 juni 2016 plaatsvinden. Aanmelden met een goede motivatie kan via http://www.opel.nl/Feyenoord/

 

Aanmelding is mogelijk tot vrijdag 20 mei 2016. Op die dag wordt bepaald welk koppel de ultieme motivatie heeft geleverd en dus mag gaan trouwen op deze fantastisch wijze en locatie.