Trouwen zoals in een sprookje

 

Je kan nu ook trouwen in Disneyland.

 

Het lijkt wel een meisjesdroom die werkelijkheid wordt. Trouwen aan het kasteel van Doornroosje, vervoerd worden in een prinsessenkoets en een sprookjesachtige ceremonie bijwonen. En ze leefden nog lang en gelukkig...

 

Een pad van rozenblaadjes dat je gasten de weg wijst en waarop je wandelt, recht naar je eigen Prins toe. Disney World in Florida biedt haar meest romantische fans aan om te trouwen in hun park, recht tegenover het kasteel van Doornroosje. Aankomen in Assepoesters koets, vergezeld van luid getrompet, het klinkt als een droom.

 

Het prijskaartje

 

Belangrijk om te weten is dat het park tijdens je ceremonie gewoon open blijft voor het grote publiek. Van privacy is er dus niet meteen sprake. Je mag ook maximaal 100 gasten uitnodigen. Het basistarief is 20.000 euro. Met extra opties kan het prijskaartje van je droomhuwelijk oplopen tot maar liefst 65.000 euro. Nog even sparen dus!