Trouw verzekering

 

Verzekerd van uw mooiste dag!

 

Met een trouwverzekering begint de bruiloft zonder zorgen.

 

Waarom een bruiloftverzekering?

 

Omdat je niet wilt dat je bruiloft in duigen valt door onvoorziene omstandigheden. Alle gemaakte kosten die betrekking hebben op de bruiloft en/of huwelijksfeest zijn middels de bruiloftverzekering verzekerd!

 

Geen overbodige luxe

 

De bruiloftverzekering  is er voor het annuleren, uitstellen, voortijdig beëindigen of tussentijds onderbreken van de bruiloft door de meest uiteenlopende gebeurtenissen. Voor slechts een fractie van de totale kosten van de bruiloft ben je via de bruiloft verzekering verzekerd tegen onvoorziene en ongewenste omstandigheden.

 

Er zijn meerdere bruiloft verzekeringen dus let goed op bij de voorwaarden en vraag goed na wat er precies gedekt word.