Trouwdatum is bekend en wat nu!

Woohoo Gefeliciteerd, Je bent ten huwelijk gevraagd, Jullie gaan Trouwen!!

 

Eerst stuiter je waarschijnlijk 2 weken door de huiskamer, familie en vrienden worden ingelicht, slapeloze nachten, uren met vriendinnen aan de telefoon,facebook staat er vol mee en dan kom je eindelijk tot bezinning.

 

Ja, en wat nu?

 

Neem gewoon eens rustig de tijd om de website van "Connected for life" Weddingplanner Zeeland te lezen en noteer alvast de dingen die je onderweg op de website tegen komt waarvan jij denkt dat ze belangrijk zijn. Maak een lijstje waarvan jullie denken dat die dingen geregeld moeten worden op jullie Huwelijksdag.

 

Tot nu toe valt het reuze mee, toch?

 

Zodra je in grote lijnen je lijstje klaar hebt neem je contact op!!

 

Connected for life heeft een mega netwerk van Leveranciers voor jullie Huwelijksdag. "Connected for life" kan de volledige voorbereiding van jullie overnemen,maar kan ook jullie begeleiden in de voorbereidingen.

"Connected for life" kan jullie Ceremoniemeester zijn op jullie huwelijksdag zodat er op die dag een aanspreekpunt is en iedereen ontspannen van jullie dag kan genieten.

 

"Connected for life" kan jullie ook adviseren in een advies gesprek.

 

Zie je.............zo moeilijk is het allemaal niet.........valt reuze mee!

Dus neem contact op zodat jullie snel aan de slag kunnen.