Nationale Trouwbon

Huwelijkscadeau naar keuze met de Nationale Trouwbon

Het is altijd een heugelijk feit als er iemand gaat trouwen en voor het leven zich gaat binden met zijn of haar ideale partner. Tijdens deze heugelijke dag mag er natuurlijk geen huwelijkscadeau ontbreken. Het is vaak lastig om een origineel huwelijkscadeau te vinden omdat je niet weet wat het bruidspaar allemaal zal ontvangen. Daarom is er nu een cadeaubon waarbij het bruidspaar het lekker zelf uitzoekt!

Dus nooit meer scheve gezichten om drie dezelfde peper & zoutstelletjes en altijd een geslaagd huwelijkskado. De kadobon is leverbaar in een standaard gouden envelop of in een luxe cadeaubox met 100 gram chocolade. Ook kun je de trouwbon per e-mail sturen voorzien van een persoonlijke boodschap. Zelfs als last minute huwelijkskado kun je de kadobon direct uitprinten om snel te kunnen geven!

Bekijk de website van de Nationale Trouwbon voor leuke ideeën en zie wat de mogelijkheden zijn.............die zijn namelijk enorm!