Thema Huwelijk met goed doel

MIDDELBURG - Tom Kieboom en Petra Kaljouw trouwen op 7 mei te midden van duizend knuffels. Althans, dat is de bedoeling.

Middenin de kamer ligt een berg knuffels. Apen, slangen, tijgers, een kamerolifant, schildpadden, konijnen, hondjes en wat al niet.

Op de bank zitten Shananda en Shanice Kieboom even uit te rusten van het heen en weer rijden met knuffels, die sinds een oproep op Facebook een week geleden overal door Zeeland moeten worden opgehaald bij wildvreemden. Doneer een tropische knuffel, luidde de oproep, om de trouwerij met als thema ‘Hawaii’ op te fleuren. „Het was de bedoeling in de met neppalmen aangeklede zaal slangen in de takken te hangen en tijgers en apen neer te leggen”, zegt hun vader, bruidegom in spe Tom Kieboom. „Maar het is een beetje uit de hand gelopen, want er komt nu echt van alles binnen. Een blauwe dinosaurus, bijvoorbeeld. Laat maar komen. We leggen die knuffels ergens bij de entree neer en na afloop doneren we ze aan de Speelgoedbank", legt Tom uit."Omdat ook kinderen uit gezinnen die géén geld hebben, recht hebben op die éne, speciale knuffel", zegt Toms dochter Shanice.

Wie het stel een knuffel wil geven, kan het opsturen naar de Westgatstraat 9, 4335 NS in Middelburg of het laten ophalen via een berichtje achterlaten op de Facebookpagina van Tom Kieboom of Petra Kaljouw.