Roller Coaster

16 mei 2015 ben ik ingestapt en ik heb het gevoel dat ik in een Rollercoaster zit die maar door en door gaat.

 

Kennen jullie dat?

 

De uitdaging aangegaan en in zo'n flow zitten dat je denkt "Wow" wat gaat dit allemaal snel en hard, maar ooooooo sooooooo leuk.

 

Enorm veel leuke zakelijke mensen ontmoet waar een samenwerking mee aangegaan is , beurzen en evenementen gestaan waar je alleen maar vrolijke mensen te woord staat,website gemaakt, facebookgroep in de lucht, in organisaties mogen meewerken, opleiding gedaan, aanstaande bruidsparen die afspraken met je maken, een aantal huwelijken in de agenda staan, ook nog een aktie mogen aanbieden, Startpagina voor Trouw leveranciers in Zeeland in beheer en dan op dit moment met een nieuw project bezig die ieder moment de lucht in gaat en wat ik enorm spannend vind en dan nog Facebook ............848 likes!!!!!!!!!

Wie had dit toch allemaal kunnen voorspellen 16 mei 2015.

 

Ik niet................Geweldig!!!!!!